Reus

#Governescanyapobres

La JSC de Reus editen un vídeo en què acusen el govern d'escanyar als pobresL'agrupació local de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) ha iniciat una campanya per denunciar la política de retallada dels serveis públics a la ciutat i la pujada "injusta" dels impostos. Sota el lema 'CiU i PP, #governescanyapobres', els socialistes han editat un vídeo en què s'intenta demostrar la mala gestió del govern municipal i s'assenyalen les principals polítiques dutes a terme durant aquest primer any: retallades en educació, sanitat i cultura, i un augment de l'IBI, la taxa d'escombraries i el preu a les escoles bressol municipal.

La campanya, amb un marcat component 2.0, està dirigida a la ciutadania en general i a la joventut en particular. El primer secretari de la JSC a Reus, Alberto Castillo, ha explicat que es "vol implicar la ciutadania a rebel·lar-se contra un govern que deia el contrari al que fa, que no treballa per a la ciutat i que no té cap sensibilitat per treballar en favor de la justícia social a Reus".

Després d'editar aquest vídeo crític, la JSC realitzarà una segona part de la campanya, conjuntament amb la societat civil més jove, "per proposar alternatives a les retallades i els augments de taxes i impostos, així com treballar conjuntament per assentar les bases d'un nou model de ciutat i d'un canvi de model de gestió".

Vídeos relacionats (1)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)

Comentaris

  • Anònim
    Pleasant to be going to your web journal yet again, it has been months for me. Well this article ive been sat tight for accordingly long. i need this article to complete my task inside of the staff, and it has same theme together with your article. Much appreciated, pleasant offer. cccam server
  • Anònim
    counting sensible remarks here... atlanta general contractors
  • Anònim
    I was searching for this particular news and I found it here. It is well explained along with some pictures and I hope that other readers will also experience how I feel after reading your articlesite
Mostrar més comentaris | Mostrant 3 comentaris de 387

Comentar