Reus

#Governescanyapobres

La JSC de Reus editen un vídeo en què acusen el govern d'escanyar als pobresL'agrupació local de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) ha iniciat una campanya per denunciar la política de retallada dels serveis públics a la ciutat i la pujada "injusta" dels impostos. Sota el lema 'CiU i PP, #governescanyapobres', els socialistes han editat un vídeo en què s'intenta demostrar la mala gestió del govern municipal i s'assenyalen les principals polítiques dutes a terme durant aquest primer any: retallades en educació, sanitat i cultura, i un augment de l'IBI, la taxa d'escombraries i el preu a les escoles bressol municipal.

La campanya, amb un marcat component 2.0, està dirigida a la ciutadania en general i a la joventut en particular. El primer secretari de la JSC a Reus, Alberto Castillo, ha explicat que es "vol implicar la ciutadania a rebel·lar-se contra un govern que deia el contrari al que fa, que no treballa per a la ciutat i que no té cap sensibilitat per treballar en favor de la justícia social a Reus".

Després d'editar aquest vídeo crític, la JSC realitzarà una segona part de la campanya, conjuntament amb la societat civil més jove, "per proposar alternatives a les retallades i els augments de taxes i impostos, així com treballar conjuntament per assentar les bases d'un nou model de ciutat i d'un canvi de model de gestió".

Vídeos relacionats (1)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)